Het Dag Één fitnessprogramma van Isa Hoes en Heleen van Royen in Heemstede?

Delen

Afgelopen zomer hebben we het allemaal gezien: de indrukwekkende transformaties van bekende Nederlanders als Isa Hoes en Heleen van Rooyen. In slechts zes weken tijd zijn ze aanzienlijk afgevallen en tonen ze met trots hun getransformeerde lichamen.

Maar wat is het geheim achter hun fitheid? Het antwoord ligt in de Dag Eén-methode, een fitnessprogramma dat ze volgen om een killerbody te ontwikkelen en behouden. Het programma heeft als doel mensen te helpen een atletisch lichaam te creëren. Het programma is gebaseerd op een formule waarbij de macro’s (koolhydraten, vetten en eiwitten) die je binnenkrijgt, zijn afgestemd op hoeveel je beweegt.

Het programma begint met een volledig verzorgde dag op locatie, waarbij je alle ins en outs van de fitnessmethode leert. Vervolgens ga je thuis 6 weken aan de slag met het online deel van programma. Iedere deelnemer krijgt een persoon plan wat voor Heleen van Rooyen neerkwam op vijf dagen per week krachttraining, intermittent fasting, elke dag tienduizend stappen en ook nog eens drie keer per week twintig minuten cardio. Dit alles op 1.100 calorieën per dag. Na de eerste zes weken is er nog een vervolgcursus van zes weken.

Body Reset in Heemstede

Bij onze sportstudio BMI Heemstede bieden wij al jaren een vergelijkbare methode met de naam Body Reset. Body Reset is een cursus waar je leert hoe je een gezonde leefstijl kan hebben. Het is een 12 weken durend traject waarin je zelf gaat ervaren wat het optimaliseren van voeding en lifestyle met je lichaam en geest kan doen.

Daarbij draait het net als bij Dag Eén om een persoonlijk plan met afstemming van macro’s en beweging. Alleen krijg je bij ons geen online programma, maar echte intensieve coaching in onze sportstudio in Heemstede, zodat we samen het maximale uit de 12 weken gaan halen. Daarbij gaan we je niet op een crashdieet zetten van 1.100 calorieën per dag. Wij geloven niet dat dit een duurzaam resultaat oplevert (zie ook onze blogpost over diëten met 1.200 calorieën).

Je leert alles over de juiste voeding voor een gezond lichaam, wat een hormonaal disbalans of balans met je lichaam doet en hoe je in combinatie met de juiste trainingsprotocol jouw gezonde lichaam kan behouden. En je leert hoe je op een relatief makkelijke manier je leven op een gezonde manier kunt indelen.

En dat allemaal ook nog eens tegen een veel aantrekkelijker tarief dan Dag Eén!

Wil je meer weten over Body Reset in Heemstede? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan voor een gratis informatie gesprek!

Delen