Voedingsbegeleiding

Wil jij meer leren over voeding en een juist plan om op een gezonde manier vet te verliezen.Daar kunnen wij je heel goed mee helpen. Onze manier van coaching helpt jou een betere relatie met voeding te creëren. We laten je zien hoe voeding voor je moet gaan werken en niet tegen je.

Bij ons draait alles om gezondheid. Bij een gezond lijf hoort geen overgewicht.

We coachen je op jouw manier, dat wil zeggen we maken geen kant en klare plannen, we vertellen je niet wat je exact moet eten. Maar we gaan jouw manier van eten aanpassen zodat het een gezonde leefstijl wordt.

Hoe gaat het van start?

We starten met een intake en een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk dat we weten wat jij wil bereiken en waarom. Ook is het belangrijk dat we weten wat je al hebt geprobeerd en waarom dat niet gelukt is. Dit is erg belangrijk om een juist plan te maken.

Daarna doen we een eerste meting en kunnen we van start.

Je krijgt van ons alle informatie die we hebben over voeding en lifestyle, wij vinden het erg belangrijk dat je niet alleen doet wat we zeggen maar ook snapt waarom.

Het veranderen van gewoontes en het aanleren van nieuwe heeft tijd nodig. Het behalen van resultaat kan snel maar de ervaring leert dat het vaak wat langer duurt. Wij hebben ook altijd een lange termijn visie. We willen je helpen voor de rest van je leven en niet voor een paar weken.

Fit for summer or healthy for life… Wij gaan altijd voor een leven lang gezondheid. Dus wil je een quick fix zijn wij niet de juiste partij voor jou.

Kies uit onze abonnementen

3 maanden

Voedingsbegeleiding

€60

per maand

Meest gekozen

6 maanden

Voedingsbegeleiding

€50

per maand

12 maanden

Voedingsbegeleiding

€40

per maand

Klaar om te starten met Voedingsbegeleiding?

Vul dit formulier in voor een gratis informatie gesprek!

Interesse in: