Small Group Training

Als je op zoek bent naar een persoonlijker fitnessplan in een sociale omgeving, dan zijn onze Small Group Training- iets voor jou. Wij houden de groepen klein zodat je profiteert van groepsmotivatie maar toch persoonlijke aandacht krijgt. Onze groepstrainingen zijn beperkt tot 6 personen per sessie, geen overvolle ruimtes en de mogelijkheid om te trainen met je goede vrienden en familie.

Tijdens de lessen leer je o.a. de juiste houdingen en technieken voor elke oefening. Naast dat je elke les wat leert zal je ook persoonlijke resultaten behalen: meer uithoudingsvermogen, sterker, mobieler.

Ochtendlessen: ma t/m za
Avondlessen: ma t/m vr

Onze Small Group Trainingen

BMI
Kracht

Deze les is gefocust op het vergroten van spiermassa, we helpen jou door middel van de juiste uitvoering en techniek op een verantwoordelijke manier krachttraining te doen.

BMI
Uithoudings-vermogen

Bij deze les draait alles om uithoudingsvermogen. Veel reps, hoge intensiteit en veel zweet!

BMI
Boxing

Bokslessen bij BMI is een heerlijke workout! Wij boksen zonder sparren, het draait om techniek en fun! Dus iedereen kan meedoen ervaring met boksen of niet dat maakt niks uit!

Waarom trainen bij BMI?

PERSOONLIJKE AANDACHT EN BEGELEIDING

Tijdens het trainen gaat het om jou en jouw doel. Jij moet optimaal presteren. Dat is waarom wij alleen trainen in kleine groepjes of individueel. En daarbij begeleiden we je optimaal met een persoonlijk plan en alle aandacht..

EEN STUDIO IN PLAATS VAN EEN SPORTSCHOOL

Toegang tot een unieke functionele fitnessruimte die speciaal is ontworpen voor persoonlijke training. In tegenstelling tot een sportschool biedt de studio relatieve privacy met alleen geplande sessies met flexibele trainingstijden.

OPEN EN MOTIVERENDE SFEER

Maak deel uit van een club waarbij iedereen elkaar motiveert en samenwerkt om meer te bereiken. De sfeer is open, gezellig en motiverend. Onze leden waarderen ons met 4,9 sterren bij Google-reviews en daar zijn we trots op!

Kies uit onze abonnementen

1x per week

Small Group Training

€75

per maand *

* Tarief per 1 januari 2024

Meest gekozen

2x per week

Small Group Training

€122,50

per maand *

* Tarief per 1 januari 2024

3x per week

Small Group Training

€160

per maand *

* Tarief per 1 januari 2024

Klaar om te starten met Small Group Training?

Vul dit formulier in voor een gratis informatie gesprek!

Interesse in: